Zandersbeker

 

De Zandersbeker is pure traditie! Elk najaar strijden de beste jeugdleden van tennisverenigingen uit de regio om de legendarische Zandersbeker. Deelnemende verenigingen zijn: TVM, All Out, TC Uithoorn, VLT Vinkeveen, Aemstelburgh en De Kegel. Het toernooi vindt elk jaar op een zaterdagavond plaats en wordt gespeeld op de banen van De Kegel. 

De Zandersbeker is een toernooi waarbij de beste jeugdleden van zes verenigingen strijden voor de winst. Vele oud-deelnemers beschouwen het als een eer om deel te nemen aan dit bijzondere evenement. De vier beste jongens en de vier beste meisjes van de verenigingen tennissen tegen elkaar in zowel de enkel, dubbel als de mixdubbel. Aan het einde van de avond worden alle gewonnen sets bij elkaar opgeteld en de vereniging met de meeste punten wint de Zandersbeker.

Het toernooi is in 1970 door oud-tennisleraar Han Zanders opgezet. Hij gaf bij diverse verenigingen les en organiseerde een toernooi om uit te maken bij welke vereniging de beste jeugdleden speelden. Het toernooi wordt sindsdien jaarlijks gespeeld.

 

Deelname

Elk najaar bepalen de Jeugdcommissie en trainers welke vier jongens en meiden van All Out worden uitgenodigd voor dit evenement. Het is een prestatief en gezellig toernooi. We kijken bij de selectie naar actuele rating en actieve deelname aan toernooien en competitie.

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 297 321 230

Tennisvereniging All Out Aalsmeer

Sportlaan 43A
1431 HW Aalsmeer

KVK-nummer

40594134