Hoe zit het?

 

Het park, de hal, de bar en onze tennisvereniging…

Wij merken dat er af en toe verwarring is over hoe tennisvereniging All Out (eigenaar van de gravelbanen) en All In bv (eigenaar van de tennishal) zich onderling verhouden. Daarom leggen we hieronder graag uit hoe onze vereniging zich onderscheidt van en samenwerkt met All In bv.

De buitenbanen zijn eigendom van onze tennisvereniging. Ons seizoen loopt in beginsel van 1 april tot 1 oktober. Afhankelijk van het weer kunnen de banen al eind maart opengesteld worden, en bij goed weer kun je ook na 1 oktober nog enige tijd buiten tennissen. De buitenbanen worden niet verhuurd en zijn exclusief voor gebruik door leden van All Out. Gedurende het hele seizoen kunnen All Out leden gebruik maken van de kantine, kleedkamers en toiletten in de hal van All In.

De binnenbanen zijn eigendom van All Inn bv en worden jaarlijks door All Out gehuurd in de periode 1 mei tot 1 september. In deze periode zijn de binnenbanen zichtbaar in het digitale afhangsysteem en exclusief voor gebruik door leden van All Out. De squashbanen vallen buiten deze regeling, deze worden jaarrond verhuurd door All Inn. 

Voor meer informatie over introducees verwijzen we je naar https://www.allout.nl/baan-reserveren   Voor meer informatie over tennislessen verwijzen we je naar https://www.allout.nl/trainers 

 

All Out kent geen medewerkers en steunt volledig op de inzet van vrijwilligers.

Hopelijk is zo het onderscheid en de samenwerking tussen All In B.V. en onze vereniging All Out weer wat duidelijker! Mocht je echter nog vragen hebben, stuur even een mailtje naar: [email protected]

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 297 321 230

Tennisvereniging All Out Aalsmeer

Sportlaan 43A
1431 HW Aalsmeer

KVK-nummer

40594134