Tennisles jeugd

 

Tennislessen staan aan de basis van tennisplezier! Tennis is een leuke en mooie sport om te beoefenen. En je kunt er al op jonge leeftijd mee beginnen. Nieuwe jeugd van elke leeftijd is welkom. De meeste van onze jeugdleden beginnen met lessen als ze tussen de 5 en 8 jaar oud zijn. 

 

Zomer

In het zomerseizoen (van 1 april tot 1 oktober) kun je tennislessen volgen op de buitenbanen van All Out. Om lessen te volgen moet je lid zijn/worden van All Out. Aanspreekpunt voor de training is Peter van Bael. Het inschrijven voor de zomerlessen doe je ook rechtstreeks bij Peter van Bael. Voor alle leeftijden biedt All Out een professioneel trainingsaanbod. Voor de kinderen t/m 12 jaar werken we volgens de principes van Tenniskids. Er wordt al les gegeven voor kinderen vanaf een jaar of 4! met een zogenaamde blauwe bal.

Tijdens de schoolvakanties zijn er geen tennislessen.

 

Winter

All Out stimuleert de jeugd ook in de winterperiode lekker door te trainen. Dit kan natuurlijk in de hal (Herman Demper) die op ons park is gevestigd. Peter van Bael en andere trainers verzorgen ook gedurende deze periode leuke tennislessen voor de jeugd. Je kunt je richten tot Peter van Bael voor meer informatie over winterlessen.

 

Selectie- en competitietraining

Al jaren, en daar zijn we best trots op, stellen wij als TV All Out budget beschikbaar om gedurende de winter aan een geselecteerde groep jeugdleden additionele trainingen aan te bieden tegen een sterk gereduceerd tarief. Lees meer hierover op de pagina Selectietraining.

 

Aanmelden zomertrainingen 2024

Wil je deze zomer lekker buiten trainen? Geef je dan snel op. Het inschrijfformulier staat hier:

 

 

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 297 321 230

Tennisvereniging All Out Aalsmeer

Sportlaan 43A
1431 HW Aalsmeer

KVK-nummer

40594134