Bestuursondersteuning

Het bestuur van All Out bestaat uit 7 leden. Om het “werkbaar” te houden en er voor te zorgen dat het bestuur zich kan richten op de kerntaken, zijn we op zoek naar leden die een aantal bestuursondersteunende taken op zich willen nemen of hun expertise op projectbasis in willen zetten.

 

Contractonderhandelaar

Ben jij die professional die op projectbasis het bestuur kan begeleiden bij het aangaan van nieuwe contracten? We zoeken iemand die de lijnen uit kan zetten, hand- en spandiensten kan verrichten en de haken en ogen kent bij contractonderhandelingen.  

 

Sponsoring & PR

Onze sponsoren zorgen ervoor dat we de financiële ruimte hebben om onze toernooien en evenementen aan te kleden en op te leuken met alle toeters en bellen die onze vereniging zo gezellig maken. Als bestuursondersteuner Sponsoring & PR onderhoud je contacten met onze huidige sponsoren, ga je actief op zoek naar nieuwe sponsoren die bij onze evenementen passen en zorg je voor de correcte financiële afhandeling van sponsorcontracten. We hopen ook op ideeën voor een sponsorbijeenkomst!  

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 297 321 230

Tennisvereniging All Out Aalsmeer

Sportlaan 43A
1431 HW Aalsmeer

KVK-nummer

40594134