Selectie- en Competitietraining

De jeugd heeft de toekomst, ook bij All Out. De vereniging biedt daarom gedurende het winterseizoen gesubsidieerde tennislessen aan, aan die jeugdleden die zich meer dan gemiddeld willen ontwikkelen en verbeteren. Wat voor extra training bieden we aan en hoe gaat het in zijn werk?

Er is een onderscheid in selectietraining en competitietraining. De selectietraining is bedoeld voor de beste jeugd van elke leeftijdscategorie. Voor hen wordt een wekelijkse en intensieve training aangeboden op zaterdagmiddag. De competitietraining is gericht op de actieve jeugdleden die in de winter lekker willen doortrainen, zich aantoonbaar willen verbeteren, en in het voorjaar 2021 willen meedoen aan de competitie. De competitietraining vindt plaats op maandag.

Er zijn wel voorwaarden verbonden aan de deelname. All Out betaalt een substantieel deel van de tennislessen voor je, maar verwacht in het nieuwe seizoen wel actieve participatie van deze jeugdleden middels het voor All Out uitkomen in de competitie en deelname aan open jeugdtoernooi(en).

Hoe kun je meedoen? De jeugdleden die deze winter in aanmerking komen voor de selectie of competitietraining ontvangen een uitnodiging van All Out. Na ontvangst van de uitnodiging kun je dan ook zelf kiezen of je wel of niet mee wilt doen aan deze extra trainingen gedurende de winter.  

Selectietraining

De meest ambitieuze, getalenteerde en gemotiveerde jeugd van All Out krijgen extra trainingsuren aangeboden. Gegeven enerzijds baancapaciteit en anderzijds het beschikbare budget komen 36 kinderen in aanmerking voor de selectietraining. De training is opgebouwd uit zowel een een tennistraining alsmede een conditietraining. 

De lessen voor deze kinderen vinden elke zaterdag plaats van half oktober/begin november tot eind maart. Dat zijn 18 trainingsweken. 

Indien je meedoet aan de selectietraining dan ontvang je automatisch ook een uitnodiging voor de voorjaarscompetitie. Ook worden uit deze groep de kinderen geselecteerd voor deelname aan de Zandersbeker.

Competitietraining

24 kinderen mogen deelnemen aan de competitietrainingen. De groep wordt op basis van leeftijd en niveau in twee groepen ingedeeld. De lessen voor deze kinderen vinden 1 x per 2 weken plaats op maandagavond. In de periode van januari tot begin april. Dat zijn 7 trainingslessen per kind.

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 297 321 230

Tennisvereniging All Out Aalsmeer

Sportlaan 43A
1431 HW Aalsmeer

KVK-nummer

40594134