G-tennis

 

Tennis is een sport voor iedereen. Dus ook voor mensen met een verstandelijke beperking en/of psychosociale (gedrags)problemen. Daarom is er G-tennis!

Bij All Out wordt er ook G-tennis gegeven voor kinderen met autisme, een licht verstandelijke beperking en/of ADHD in de leeftijd van 10 t/m 15 jaar. De training wordt in de zomer gegeven op vrijdag van 17:00 tot 18:00 uur. 

Heb je interesse in de G-tennistrainingen of wil je meer informatie neem dan contact op met trainer Peter van Bael ([email protected]). De training wordt gegeven door een trainer die door de KNLTB is geschoold in het geven van G-tennislessen. 

 

Waarom zou je G-tennis spelen?

G-tennis levert een belangrijke bijdrage aan de verbetering van de conditie en motorische vaardigheden, draagt bij aan een positief zelfbeeld en individuele ontplooiing. Trainingen en wedstrijden dragen bij aan een hogere kwaliteit van leven van mensen met een ver­standelijke beperking. G-tennis biedt mensen met een verstandelijke beperking grote kansen. Zij kunnen in een gezellige en ontspannen sfeer op eigen niveau tennissen en hier plezier aan beleven.

Top drie belangrijkste redenen om te sporten en bewegen voor mensen met een verstandelijke beperking:

  1. het plezier en de ontspanning
  2. gezondheid; om fit te worden
  3. gezelligheid; contacten met andere mensen

G-Tennis vereniging

Wij zijn er trots op een van de vijftig tennisverenigingen te zijn die officieel G-tennis aanbiedt en onderteunt. Goed om te weten is dat in ons clubhuis een AED-apparaat aanwezig is. Kortom, bent u ouder van een kind voor wie G-tennis wellicht hartstikke leuk is? Van harte welkom! 

 

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 297 321 230

Tennisvereniging All Out Aalsmeer

Sportlaan 43A
1431 HW Aalsmeer

KVK-nummer

40594134