Overige vrijwilligersfuncties

Jeugdcommissie

De jeugdcommissie zoekt uitbreiding. Wil jij onderdeel zijn van de commissie die de jeugd enthousiast maakt én houdt voor onze prachtige sport? De jeugdcommissie organiseert de (tenniskids)competitie, jeugdevenementen zoals het ouder/kind toernooi en het Sinterklaas toernooi maar ook clubkampioenschappen en een Open Jeugdtoernooi.  

 

Social media

We zijn op zoek naar iemand die de social media accounts van All Out wil beheren. Je plaatst berichten op Facebook, Instagram en in de ClubApp. Je verzamelt input bij toernooileiders, bestuur en trainers.  

 

Mailspecialist

Als mailspecialist beheer je de databases voor de verschillende doelgroepen. Je verstuurt grote mailingen (denk hierbij aan de nieuwsbrieven en het clubblad) en je zorgt dat de aangeleverde content ook de website geplaatst wordt.  

 

Klusteam

Voor het uitvoeren van kleine klussen die buiten het onderhoudscontract vallen. Denk hierbij aan het ophangen van verse vlaggen, het opknappen van de bestuursruimte, eens een snoeischaar ter hand nemen, opruimen/uitzoeken/catalogiseren van divers decoratiemateriaal of andere zaken waar je je misschien al jaren aan ergert.

   

Lief & Leed

Als vereniging zijn wij graag betrokken bij het lief en leed van onze leden. Als contactpersoon lief & leed verstuur jij af en toe eens een kaartje, maar regel je ook het vrijwilligersuitje en zorg je er voor dat onze jubilarissen gehuldigd worden. Dit is een hele nieuwe vrijwilligerstaak, dus leef je uit!  

 

Notulist ALV

Zou jij 1 keer per jaar de Algemene Ledenvergadering willen notuleren? Dit ontlast de secretaris en zorgt ervoor dat hij/zij actief aan de vergadering deel kan nemen. 

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 297 321 230

Tennisvereniging All Out Aalsmeer

Sportlaan 43A
1431 HW Aalsmeer

KVK-nummer

40594134