Trainers

 

De tennislessen worden verzorgd door een trainerscollectief. Zij verzorgen de lessen voor onze leden; zonder lidmaatschap kun je 's zomers geen les krijgen op de buitenbanen. De tennisleraren zijn allen zelfstandig ondernemer. Het bestuur van All Out heeft met de trainers afspraken gemaakt over beschikbaarheid van de gravelbanen voor het aanbieden van tennislessen door hen aan de leden van All Out. Tevens is afgesproken dat voor All Out, trainer Peter van Bael namens de trainers als aanspreekpunt fungeert.  

Leden van All Out kunnen zich verder in het tennisspel bekwamen door het nemen van tennislessen bij één van de trainers: Marvin Geestman, Peter van Bael, Ruud Potma, Elize Botermans en Herman Demper. De trainers geven in de hal ook ook de lessen in de wintermaanden. In die periode is dat niet onder auspiciën van All Out.

Wil je graag lessen volgen, neem dan contact op met Peter van Bael ([email protected]).

Team van trainers

Peter van Bael

Peter is zijn droom achterna gegaan en is inmiddels al ruim 20 jaar tennisleraar.  

06-55 704 930 

[email protected] 

 

Marvin Geestman

Marvin is een ervaren en zeer gedreven tennistrainer die van alle markten thuis is. 

06-51 028 094 

[email protected]

                

Herman Demper

Herman heeft tennis op de kaart gezet in Aalsmeer. Hij is langzamerhand een oude rot te noemen in het Aalsmeerse tennis, maar nog steeds supergedreven en enthousiasmerende tennistrainer.

[email protected]  

06-24259258

           

Ruud Potma

Ruud is naast een enthousiaste trainer (sportgek in hart en nieren) ook Personal Trainer. Hij is de laatste aanwinst van het trainersteam en geeft samen met Peter van Bael de selectietrainingen aan de jeugd. 

 

Elize Botermans

Elize is al sinds 2017 trainster naast haar werk in de ambulante jeugdzorg. 

 

Stoppen met lessen

Het stoppen met lessen betekent niet automatisch dat ook je lidmaatschap eindigt. Dit moet je apart bij de vereniging kenbaar maken, zodat wij dit kunnen verwerken in de administratie en tevens de KNLTB kunnen informeren.

 

Aanmelden zomer 2024

Zie hieronder het inschrijfformulier.

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 297 321 230

Tennisvereniging All Out Aalsmeer

Sportlaan 43A
1431 HW Aalsmeer

KVK-nummer

40594134