Word vrijwilliger bij All Out

Vrijwilligerswerk bij je club is gewoon leuk!

 

Leer nieuwe mensen kennen en haal onvermoede talenten bij jezelf en anderen naar boven. Jij kunt er mede voor zorgen dat de club vernieuwt, bruist en professionaliseert. Tennissen en plezier staan voorop. 

Het is een landelijk trend dat verenigingen moeite hebben met het werven van vrijwilligers, ook All Out. Vrijwilligers zijn de ruggengraat van elke vereniging en daar zijn er nu simpelweg te weinig van. Daarom hebben we gekozen voor deze grote campagne.

We hebben de vrijwilligers- en bestuurstaken goed onder de loep genomen en geprobeerd om alle grotere taken om te zetten in meerdere kleine taken. Op deze wijze hebben we meer vrijwilligers nodig maar wordt de tijdsdruk vele malen kleiner. Dat maakt én houdt het voor iedereen leuk.

Lees alles eens op je gemak door en mocht er iets tussen staan waarvan je denkt dat het anders kan en moet, voor suggesties staan we altijd open! Dat kan via mail maar er staat ook een ideeënbus in de hal met daarnaast pennen en formulieren. Hou je vooral niet in maar brand los, All Out zijn we samen!

Mail naar [email protected] om je aan te melden, meer informatie te krijgen of om een afspraak te maken met één van de bestuursleden. 

Lees meer op een van de volgende pagina's:

Bestuurslid communicatie

Secretaris

Bestuursondersteuning

Toernooivrijwilligers

Overige vrijwilligersfuncties

 

 

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 297 321 230

Tennisvereniging All Out Aalsmeer

Sportlaan 43A
1431 HW Aalsmeer

KVK-nummer

40594134