Competitie

 

Jaarlijks spelen vele leden van All Out een KNLTB competitie in teamverband. Dat kan in verschillende soorten competities zowel in het voor- als najaar. Er wordt gespeeld op regionaal en landelijk niveau op iedere dag van de week, voor elke leeftijd, voor zowel beginnende spelers als voor topspelers en voor iedereen daar tussenin. Voor iedere tennisser is er bij All Out wel een competitievorm die past bij jouw behoeftes en wensen. Voor de senioren bieden we bij All Out verschillende soorten aan, waarbij er aan bepaalde soorten ook leeftijdscategorie├źn gekoppeld zijn, zoals 17+, 35+, 50+. Daarnaast kan er binnen de verschillende soorten ook nog gekozen worden voor verschillende samenstellingen zoals dames, heren en gemengd.  

 

Voorjaarscompetitie 2024

De Voorjaarscompetitie telt 7 speeldagen en start ieder jaar begin april en loopt door tot begin juni. Er wordt in het voorjaar op zaterdag en zondag door senioren gespeeld. Vele Aalsmeerders beschouwen dit als de mooiste periode van het tennisseizoen. De speeldata voor 2024 kun je hier vinden. Er is (helaas) een nadeel: net als bij vele andere verenigingen zijn er ook bij All Out met name op zaterdag meer mensen die voorjaarscompetitie willen spelen dan er plaats is. Of er mogelijkheden zijn, hangt onder meer af van aan welke competitie je mee zou willen doen en/of er bestaande teams uitvallen. Bij All Out is er voor gekozen om niet op alle dagen competitie aan te bieden, daar we ruimte willen bieden om vrij te kunnen spelen.  Neem contact op met Robina Smits, zij is onze Verenigingscompetitieleider (VCL). Zij schrijft de teams in bij de KNLTB.

Voor de KNLTB voorjaarscompetitie speeldagen 2024, klik hier!

 

Najaarscompetitie

De najaarscompetitie wordt steeds populairder, ook bij All Out. Wat begon als een relatief kleine competitie, is uitgegroeid tot een drukbezette competitie die zorgt voor veel sfeer en gezelligheid op All Out. De najaarscompetitie 2024 zal uit 5 speeldagen bestaan en start in september. Er wordt op vrijdagavond en zaterdag gespeeld door senioren. Je kunt je zowel individueel als in teamverband inschrijven. Neem contact op met Robina Smits, zij is onze Verenigingscompetitieleider (VCL). Zij schrijft de teams in bij de KNLTB. 

 

Invoeren uitslagen via de ClubApp

Iedereen die het gebruikersrecht heeft om uitslagen in te voeren, kan dit voor elke thuiswedstrijd doen. Op dit moment hebben alle verenigingscompetitieleiders en teamcaptains dit gebruikersrecht.

Kijk hier voor een uitleg van het invoeren van de uitslagen van je team.

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 297 321 230

Tennisvereniging All Out Aalsmeer

Sportlaan 43A
1431 HW Aalsmeer

KVK-nummer

40594134