Baanuitbreiding 2021 All Out

De uitbreiding van ons tennispark krijgt vorm!

All Out hoort al lange tijd bij de 20 grootste tennisverenigingen van Nederland. Toch hebben wij naar verhouding met het aantal leden altijd al de minste banen gehad ten opzichte van andere clubs! De uitbreiding is dus nodig om onze leden meer capaciteit te bieden, om in het seizoen nog meer te genieten van het tennissen in de buitenlucht. Naast meer speelplezier betekent de uitbreiding van het park ook een veiliger en aangenamer All Out én genereren wij extra inkomsten voor de club.  

Al sinds begin 2000 is het bestuur hard aan het werk om ons tennispark uit te breiden. Het resultaat van ons harde werk komt nu in zicht! We bevinden ons in een beslissende fase met de gemeente Aalsmeer. Daarom willen wij jullie meer betrekken bij deze ontwikkeling. Graag geven wij jullie inzicht in wat deze uitbreiding onze vereniging gaat kosten en wat het onze leden brengt.  

Dit houdt de uitbreiding van ons tennispark precies in

Wij breiden ons tennispark van zeven buitenbanen uit naar negen! Er komen dus twee banen bij, voorzien van gravel onder afschot.  Daarbij maken wij het park afsluitbaar en richten wij het park opnieuw in voor meer veiligheid en kijkplezier.