U bent hier: Home › Vereniging › Adres en Openingstijden

Openingstijden All Out

Ons tennisseizoen loopt van 1 april tot 1 oktober. In deze periode kunt u, als volledig lid (en in bezit van een spelerspas) van de buiten accommodatie gebruik maken. Tussen 1 mei en 1 september kunt u ook van de binnenbanen gebruik maken. Als deeltijdlid mag u alleen in de week overdag tot 17.00 uur en het hele weekend tennissen. 's Avonds mag u dus niet tennissen. (Dus dinsdagavond mag u niet tossen.)

Op werkdagen kunt u op de 6 verlichte buitenbanen terecht van 08:00 uur tot 23:00 uur. Op de niet verlichte baan totdat het donker wordt.

De kantine en binnenbanen zijn open van 09:00 uur 's-ochtends tot maximaal 01:00 uur 's-nachts. Als er weinig of geen bezoekers zijn, kan de beheerder van de tennishal van deze tijden afwijken.

In de weekenden sluiten de kantine en de binnenbanen om 18:00 uur, u kunt dan wel spelen op de buitenbanen zolang er voldoende licht is. U kunt dan uiteraard geen gebruik maken van de sanitaire ruimten en de bar in de tennishal.

Uitzonderingen op deze tijden kunnen er zijn tijdens toernooien en andere evenementen. Deze afwijkende data en tijden zijn vermeld in de evenementenkalender en worden bekend gemaakt tijdens deze evenementen.

De tennisvereniging All Out is gelegen aan de Sportlaan 43A/Postbus 113, 1430AC te Aalsmeer.

Telefonisch kunt u ons bereiken op nummer 0297-321230 of 0297-343138.

KLIK HIER VOOR DE ROUTE NAAR ONS PARK


Ogenblik a.u.b. ...