Terras gaat weer open bij All Out

31 mei 2020


Terras en kantine

Op 2e Pinksterdag om 12:00 uur gaat zowel het terras als de kantine weer open! Het All Inn team staat klaar om volgens de richtlijnen en protocollen onze leden weer te voorzien van een hapje en een drankje. De algemene regel is dat iedereen aan een tafel zit en 1,5 meter afstand houdt (behalve mensen uit hetzelfde huishouden). Bestellingen worden aan tafel opgenomen. Op het terras buiten geldt geen maximum aantal personen, maar binnen in de All Inn geldt een maximum van 30 personen. Je kunt pas naar binnen na toestemming van het personeel: zij doen eerst een check, maken een reservering en wijzen een tafel toe.  

Toegang tot het park Omdat het terras open is, kan er ook weer binnen het hek gewacht worden tot je de baan op kunt.  Het hek staat open op de momenten dat het park geopend is. Buiten deze tijden blijft het slot op het hek zitten. Voor de jeugdlessen blijft de toezichtregel van kracht. De toezichthouder en/of trainer haalt de jeugd op bij de ingang van park. Kijken bij de lessen kan vanaf het terras, mits er voldoende plaats beschikbaar is.  

Afschrijven Digitaal via de ClubApp. Dus niet via het afhangbord binnen.  

Gewijzigde speeltijden

Dubbels kunnen afschrijven voor een uur, singles kunnen afschrijven voor 30 minuten. Wel kun je 2 keer per avond afschrijven, met een pauze van 30 minuten. Word je na je speeltijd niet afgeschreven, dan kan je net als voorheen gewoon blijven doorspelen. Er wordt niet meer gebeld om te gaan slepen. Singles die eerder deze week nog voor een uur hebben afgeschreven, behouden hun uur speeltijd.  

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag     : 09:00 tot 23:00 uur (laatste mogelijkheid afschrijven om 21:00 uur)
Weekend                      : 9:00 tot 16:00 uur (laatste mogelijkheid afschrijven om 14:00 uur)
2e Pinksterdag              : als een normale maandag

Tot op het park!

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 297 321 230

Tennisvereniging All Out Aalsmeer

Sportlaan 43A
1431 HW Aalsmeer