Jeugdcompetitie voorjaar 2021

07 maart 2021

We kijken allemaal uit naar een nieuw tennisseizoen. Wij als jeugdcommissie zijn er in elk geval klaar voor! De juniorenteams zijn ingedeeld. Zie bijgesloten de teamindeling voor de jeugdteams (groene en gele bal). 

De jeugdcompetitie mag echter nog niet van start. Normaliter begint deze begin april. De voorlopige planning, mits de maatregelen het tegen die tijd toestaan, is een start van de competitie voor de junioren (groene en gele bal) per begin mei. Klik hier voor de laatste verzie met herziene speeldata

Voor wat betreft de jeugdcompetitie blijft het dus nog even onzeker hoe dit gaat verlopen. Het goede nieuws is dat er voor de jeugdleden al heel veel wel mogelijk is! Vanaf 1 april a.s. - en indien mogelijk al eerder - zijn jullie van harte welkom om lekker vrij te spelen met je vrienden en vriendinnen. Via de clubapp kun je eenvoudig een baan reserveren om vrij te tennissen. De jeugd kan en mag vanaf 1 april ook in groepsverband buiten trainen. Indien de weersomstandigheden het toelaten worden er voor die datum voor de jeugd ook zoveel mogelijk winterlessen buiten ingehaald.

Dus ondanks dat de competitie nog even niet van start gaat, hopen we jullie toch binnenkort al te zien op de tennisbaan.

De Jeugdcommissie

20210306 Indeling Voorjaarscompetitie All Out(6024).pdf

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 297 321 230

Tennisvereniging All Out Aalsmeer

Sportlaan 43A
1431 HW Aalsmeer