Inschrijving Najaarscompetitie Jeugd

30 mei 2019


De voorjaarscompetitie is bijna afgelopen. De KNLTB start binnenkort met de indeling van de najaarscompetitie voor de jeugd. Dus heb je zin om na de zomervakantie ’s zondags lekker competitie te spelen? Lees dan onderstaand hoe je je kunt aanmelden. De deadline is 20 juni a.s. Daarna melden wij de jeugdteams van All Out aan bij de KNLTB.  

Groen en Geel

In het voorjaar stellen de vereniging en de trainers de teams voor de competitie samen. In het najaar kunnen alle jeugdleden zelf bepalen met wie ze willen spelen. Je kunt dus zelf een team samenstellen!  

Onze oproep aan alle jeugdleden die zin hebben om mee te doen, is dan ook:  

Stel zelf een team samen (4 tot 6 spelers)!

Kies je klasse:  

Groen 1, Groen 2

Groen is een gemengde competitie. Je kunt deelnemen als jongens team, meiden team of een gemengd team.  

Junioren (geel)

Jongens team, meiden team of een gemengd team, in de leeftijdsklasse 10 t/m 14 of 11 t/m 17 jaar. Hierbij geldt:

  • 10 t/m 14 jaar: Kinderen van geboortejaar 2009 t/m 2005. Verder is het toegestaan om in een 10 t/m 14 team per speeldag maximaal één speler op te stellen die één jaar te oud is.
  • 11 t/m 17 jaar: Kinderen van geboortejaar 2008 t/m 2002. Verder is het toegestaan om in een 11 t/m 17 team per speeldag maximaal één speler op te stellen die één jaar te oud is.

Bij de Junioren wijst de KNLTB een team aan een klasse toe op basis van het zogenaamde "ploeggemiddelde". Deze wordt berekend aan de hand van de actuele rating van de spelers op het moment van inschrijving.

Speeldagen

Zowel in groen als de junioren (geel) wordt er gespeeld op zondag. Dit zijn de speeldata:

  • zondag 15 september
  • zondag 22 september
  • zondag 29 september
  • zondag 6 oktober
  • zondag 13 oktober
  • zondag 20 oktober
  • zondag 27 oktober  

De inhaaldagen zijn op zondag 3, 10 of 17 november.  

Graag ontvangen we aanmeldingen van complete teams. Geef ook aan wie de rol van captain op zich neemt. Bovenal, zorg dat je op alle speeldagen met voldoende spelers beschikbaar bent!  

Kun je geen team vinden en wil je wel mee doen, stuur dan een e-mail naar de jeugdcommissie. In overleg met de trainers bekijken we of en bij welk team we je kunnen plaatsen. Er is echter geen garantie dat dit lukt!  

Rood en Oranje

Vind je het fijn om na de zomervakantie weer volop te gaan tennissen in een team met andere kinderen, dan doe je natuurlijk mee aan de najaarscompetitie voor Rood en Oranje!  

Er wordt op vijf zondagen (buiten) gespeeld namelijk op 8, 15, 22 en 29 september en 6 oktober. Je speelt zowel bij All Out als ook bij andere verenigingen.

Kinderen van geboortejaar 2013 t/m 2010 hebben over het algemeen het niveau Rood.

Kinderen van 2011 t/m 2008 hebben over het algemeen het niveau Oranje.  

Geef je op door voor 20 juni een e-mail te sturen naar [email protected].

Zet naast je naam daarbij of je Rood of Oranje bent. En als je graag bij een vriendje of vriendinnetje in een team wil, zet dat er ook bij. Wij gaan er dan voor zorgen dat je in een leuk en sportief team komt!  

Deadline

Hoewel de najaarscompetitie nog ver weg lijkt, benadrukken we dat we jullie aanmeldingen echt zo spoedig mogelijk, en uiterlijk 20 juni a.s., ontvangen. Daarna melden wij de teams aan bij de KNLTB.

Zijn er vragen en/of onduidelijkheden? Mail dan ook naar [email protected]. We geven z.s.m. antwoord.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 297 321 230

Tennisvereniging All Out Aalsmeer

Sportlaan 43A
1431 HW Aalsmeer