IBIZA 40+ (en 60+) Toernooi van 8 t/m 18 juni

03 mei 2022


Het is weer zover! Na 2 jaar geen 40+ toernooi gaan we eindelijk weer los met het zonnige toernooi IBIZA 2022 van 8 t/m 18 juni. Tien dagen lang zal het sportpark van All Out bruisen en vervuld zijn van de sfeer uit Ibiza: zon, zee en zand horen daarbij, maar wij houden het vooral op ZON! 

Dit jaar is in het 40+ toernooi ook opgenomen een toernooi voor de 60+ers (het oude: Jeugd van Vroeger). De 60+ leden kunnen kiezen waarvoor ze inschrijven: het 40+ of het 60+ toernooi. Dit laatste zal een onderdeel zijn van het 40+ toernooi met aparte poules. De wedstrijden worden voornamelijk gespeeld in het weekend van 11 en 12 juni, met een uitloop naar de finaledag op zaterdag 18 juni. De indeling is afhankelijk van het aantal deelnemers/inschrijvingen. We hebben nog geen ervaring met een toernooi IN een ander toernooi, dus we zullen moeten ervaren hoe het loopt. Er kunnen dus nog dingen veranderen, maar bij voldoende inschrijvingen gaat het gewoon door. Het 40+ toernooi zal als vanouds een 10-daags toernooi zijn.  

Voor het IBIZA toernooi kan ingeschreven worden op de volgende onderdelen (max. 2 onderdelen per persoon):

  • Dames Dubbel factor 40+
  • Heren Dubbel factor 40+
  • Gemengd Dubbel factuur 40+
  • Dames Dubbel factor 60+
  • Heren Dubbel factor 60+
  • Gemengd Dubbel factor 60+  

Bij deze willen natuurlijk All Out en onze hoofdsponsor De Meerse Accountants en al onze andere sponsoren enorm bedanken. Zonder hen is het niet mogelijk om dit toernooi zo gezellig en uitbundig te organiseren.  

Wij hebben er veel zin in en verheugen ons weer op de mooie, creatieve en fantastische outfits. De mooiste en/of meest originele outfits zullen aan het einde van het toernooi worden beloond. We hopen en verwachten een heerlijke sfeer en veel gezelligheid op het tennispark.   Er wacht jullie een hartelijk en warm welkom op de 1e wedstrijddag woensdag 8 juni vanaf 18:30 uur.  

KLIK HIER OM IN TE SCHRIJVEN.    

Heb je vragen? Mail dan naar [email protected].    

Met zonnige groet,

 

Toernooileiding 40+ toernooi 2022

[email protected]

Meer info op: toernooi.nl 

Nieuwscategorieën