Geslaagd openingstoernooi voor de jeugd op 18 april

23 april 2021


Onze tennisjeugd stond te popelen om weer lekker een toernooitje te spelen op zondag 18 april ! En wat zat het weer geweldig goed mee. Goede tennistemperatuur met een heerlijk zonnetje erbij.

De kinderen van het onderdeel Groen moesten vroeg uit de veren want om 10.00 uur startte voor hen het toernooi. In totaal 16 kinderen hadden zich opgegeven en zij waren allemaal om 09.45 uur present op het tennispark van All Out. Marvin had een wedstrijdschema gemaakt en er werd gesingeld en gedubbeld. Leuke wedstrijden gezien en vooral ook heel veel plezier op de baan. Tussen de partijen door een snoepje, bekertje limonade en aan het eind (12.00 uur) een meer dan verdiend ijsje.

Dat alles gold ook voor de kinderen van het onderdeel Geel. Om 12.30 uur waren zij aan de beurt. Maar liefst 24 kinderen hadden zich opgegeven en ook zij waren allemaal op tijd aanwezig. Dat ze het tennissen nog niet verleerd zijn lieten ze op de baan wel zien. Stevige potjes werden er gespeeld en de wil om te winnen was aanwezig. Dit alles ging ook gepaard met veel sportiviteit. Iedereen speelde twee dubbels en een enkelpartij. Moe maar voldaan was voor hen het toernooi om 14.30 uur afgelopen.

En toen was het om 15.00 uur de beurt aan de kinderen van het onderdeel Rood en Oranje. Zij mochten een vriendje of vriendinnetje meenemen omdat het vriendjesdag was bij All Out. Wat was het leuk om te zien dat er bijna 60 kinderen aanwezig waren. De kinderen begonnen op muziek met een warming-up en daarna gingen ze lekker aan de slag op de tennisbanen. Op elke baan was iets anders te doen. Zo legde ze een hindernisparcours af, gingen ze door een fortex te gooien de service oefenen, de bal op het bord mikken, met elkaar de bal overspelen en wedstrijdjes spelen. De vriendjesdag werd afgesloten met een mooie groepsfoto, bekertje limonade en ze kregen allemaal drie tennisballen mee naar huis als cadeautje. Het was super leuk om te zien dat de kinderen veel plezier hadden op de tennisbaan. Hopelijk hebben een aantal vriendjes de smaak te pakken en zien we ze snel als lid op de tennisbaan.

Het was een geslaagde, sportieve en zonnige openingsdag voor de jeugd!

Dank aan alle trainers (Marvin, Peter, Femke, Nick en Elize), Daniel, Jasper en de jeugdcommissie voor de organisatie van deze dag. 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 297 321 230

Tennisvereniging All Out Aalsmeer

Sportlaan 43A
1431 HW Aalsmeer