Clubblad All Out uitgave juli 2019

02 juli 2019


Beste leden, Dit keer geen gedrukt exemplaar van het clubblad op de mat, maar onze allereerste digitale versie in jullie inbox en direct beschikbaar online.

Lees het clubblad juli 2019 direct hier!

Het clubblad verdwijnt absoluut niet! De 3e editie brengen we aan het eind van het seizoen, na de najaarscompetitie, gewoon weer uit op papier. Daarin blikken we terug op het seizoen met verslagen, foto’s en wat er meer aan leuks wordt aangeleverd bij de redactie.

In seizoen 2020 zullen we het All Out nieuws gaan brengen door middel van nieuwsbrieven, berichten op de website, de ClubApp, Facebook en Instagram. Daarnaast zal het clubblad in papieren vorm 2 x per jaar worden uitgebracht; de 1e editie begin juli, de 2e editie in november. Op papier gaan de toernooicommissies, competitieteams, bestuur en redactie de leukste foto’s en verhalen met jullie delen. Ook zullen we realiseren dat alle clubbladen, inclusief die van vorige seizoenen, altijd in te kijken zijn op de website van All Out. Graag horen we wat jullie ervan vinden; alle reacties zijn meer dan welkom!

Met vriendelijke groet,
Redactie & bestuur All Out

Nieuwscategorieën

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 297 321 230

Tennisvereniging All Out Aalsmeer

Sportlaan 43A
1431 HW Aalsmeer

KVK-nummer

40594134